mandag den 14. maj 2012

Vi for vild i frodighed!


Vi kørte en tur nordpå i går. Efter lørdagens vinterlige storm og regn, hvor jeg var en frysende skygge af mig selv, var søndagens fine og mildere vejr en kærkommen gave. Og vi havde gode planer. Efter frokost kørte vi af sted for at besøge min bror og svigerinde, som bor lidt nord for København.

Det var en smuk dag. En frodig farvelade af mesterværker mødte os på vores tur. Gule rapsmarker og mælkebøtter ditto. Blå himmel. Hvide skyer. Grøn, grønnere, grønnest så langt øjet rakte.

Og solen skinnede. Vi drak kaffe på terrassen, inden vi tog de gode sko på og begav os af sted. En tur i skoven med hundene blev til en hel vandring i et meget smukt område. Skov. Rideskole. Sø. Marker. Bakker. Vi gik i flere timer og glemte helt, at vi også havde en aftale om aftensmad, hvor vi i øvrigt stod for desserten. Det blev lidt sent.

Jeg smagte på hver eneste detalje. Hele turen var et sanseligt mekka af indtryk. Farver, dufte, lyde. Tiden stod stille, mens vi gik. Skridt, mennesker, hunde. Vi hilste på får og heste. Vi gik op og vi gik ned og da vi pludselig stod på bredden af Farum Sø var der ingen tvivl. Det var badevejr! Hvis man altså spurgte Keeva hund og det gjorde vi. Hun fik lov at svømme og nød det. Oh herlighed! Aimee nøjedes med at soppe. Hver hund sin glæde.

Meget senere satte vi os til bords, skålede for en skøn eftermiddag og måtte med smil om læberne erkende, at det var en temmelig sen søndagsmiddag.

For vi for vild. I maj. I frodighed. I glæde over, at naturen kan være så gavmild og så forunderlig smuk. Og at vi er en del af det hele!

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt alt sammen, men man skal nok være en hund efter at bade for at synes, at det er badevejr... brrrr.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja eller bare være vinterbader. Jeg nød at stå på bredden og se Keeva boltre sig! ;)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig dag - vi nød også de gule rapsmarker og den blå himmel efter lørdagens storm og regn. Klem og en fin dag til dig!

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.