onsdag den 8. juni 2011

I hus


Det er helt underligt at sidde her igen og have tid. 2,5 hektiske uger er ovre. Dage på kursus, morgener med toget til København, forventninger, lektier, spændende og lærerige dage, øvelser, aktivitet, værktøjer, søde og engagerede mennesker og et utroligt veltilrettelagt program. Tænk at vi kom igennem så meget på så kort tid. Det har været utrolig givtig og så godt for mig, at jeg næsten har svært ved at sætte ord på det lige nu. Det kommer senere. I små dryp og indlæg, som vil bære præg af det. Men en ting er sikkert; coaching er kommet for at blive i mit liv. Eksamen gik godt, den sidste afsluttende prøve, jeg fik konstateret at min gode mavefornemmelse holdt stik. Det her er jeg god til. Det her er noget, som giver mening for mig. Som jeg instinktivt forstår og kan lide. Som jeg vel i grunden brænder for, hvis jeg skal sætte lidt mere passionerede ord på i denne årle morgenstund, hvor trætheden har svøbt mig i sit slumretæppe. Jeg er flad. Glad og flad! :)

Nu skal jeg videre på min vej og finde ud af, hvordan jeg får coaching med i mit program. Jeg vil selvfølgelig starte med at øve mig, have coaching sessioner, hvor jeg tilbyder min assistance som coach uden honorar. Nu har jeg certifikat på at jeg kan coache og jeg føler mig godt klædt på til at springe videre ud i det. Men på et tidspunkt skal jeg vælge en "retning", for jeg vil naturligvis være certificeret coach. Det har noget med penge at gøre. Lidt økonomi og planlægning. Det kommer! Lige nu skal jeg bare være. Sidde her og skrive, mens morgenen folder sig ud og solen forsøger at trænge igennem skydækket.

Jeg håber, at I har haft gode dage i Landsbyen. Jeg har været lidt væk mentalt og har ikke rigtig fulgt med. Det bliver der tid til igen nu. Og så skal jeg jo også have læst lidt mere om Barcelona, som venter kæresten og jeg om en uge. Kun en uge! Nu kan jeg åbne op for den pose igen og begynde at glæde mig. Forberede mig. Havets Katedral er stadig kun halvlæst, men sådan er det. Der har været andre boller på suppen. Gode, velsmagende og krævende boller. Jeg har nydt det. Og gjort en fin indsats. Læst og øvet mig. Tænkt og reflekteret. Meget. Certifikatet er i hus og det er jeg også. Her bliver jeg i dag. Slapper af. Jeg trænger!

Ha' en dejlig onsdag og så kigger jeg nok forbi i løbet af dagen! :)

16 kommentarer:

 1. God morgen, Megan :-) Gratulerer med vel overstått eksamen :-D

  Ha en fin dag - klem Siv

  SvarSlet
 2. Tillykke med eksamenen - lyder som gode planer du har for dagen i dag.

  Er det primært løbecoaching, du vil tilbyde, eller coaching generelt?

  Uhm, er lidt misundelig på jeres forestående tur til Barcelona - hils dernede!

  SvarSlet
 3. Ih, så skønt at læse at alt er gået så godt og efter planen.
  Til lykke med certifikatet - coach :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med eksamen og tittelen coach : ) knus og god dag til deg : )

  SvarSlet
 5. Tak allesammen! :)

  Og Lisbeth, det er både løbecoach og "almindelig" coaching, jeg vil tilbyde. Om jeg specialiserer mig yderligere på et tidspunkt, vil tiden vise, men jeg har nogle tanker og ideer! ;)

  SvarSlet
 6. Til lykke med certifikatet; det bliver spændende at se, hvad det hele udvikler sig til... ;-)

  SvarSlet
 7. Prøver at sende et stort tillykke med det hele. Men kan ikkesende kommentarer via din blogspot. Heller ikke til miris datters blog. Mærkeligt.

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med certifikatet - en milepæl er nået, og det er vel nok dejligt for dig. Nu kan du rigtig glæde dig til jeres ferie.
  Klem!

  SvarSlet
 9. Så godt å høre, gratulerer!!
  Barcelona høres fantastisk ut, der har jeg ennå ikke vært.
  Sommervarmen er kommet, jeg fryder meg;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlet
 10. Tillykke Lene, det lyder rigtigt spændende og godt at du fulgte din mavefornemmelse, jeg er overbevist om at du bliver en god coach.
  I kærlige tanker, god Onsdag.

  SvarSlet
 11. Hurra for deg, Megan.
  Kjenner godt igjen den tilfredsstillende følelsen over å ha bestått eksamen. Real flow!Tok selv eksamen i veiledning og coaching for 2 år siden. Å videreutdanne meg og være student (1 år) i voksen alder er annerledes. Man er mer reflektert og har mye erfaring å bygge/henge teoriene på. Samtidig som man har andre roller og forpliktelser i livet som også krever tid og krefter, enn hva man hadde ved begynnelsen av 20 årene når jeg tok min grunnutdannelse.
  Hva du siden vil bruke dette til, vil jo tiden vise. For min egen del opplevde jeg en personlig vekst, som jeg tar med meg på mange av livets arenaer. Ikke bare i jobb. Meget nyttig.

  Nyt dagene fram til Barcelonaferie.
  Havets katedral er en fengslende historie. Holder på med Fatimas hånd nå av samme forfatteren.

  SvarSlet
 12. Gratulerer med vel overstått eksamen, Lene. Jeg er sikker på at du blir/er en utmerket coach!

  Klem

  SvarSlet
 13. Gratulerer med vel bestått avslutningsekasamen - så fint at det gikk godt for deg og at du no kan begynne å gjere det du liker og kan.

  Lykke til og kos deg med den gode følelsen:-)

  jannetove

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med certificeringen og rigtig dejligt, at du har fundet din rette "hylde". Spændende, at følge med i udlevelsen af dine planer!

  SvarSlet
 15. Du har allerede inspirert meg. ;)

  Klem fra Lill-Karin

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.