søndag den 21. november 2010

Volare, Cantare


Det er da ikke søndag aften allerede? Vel November? Vi er lige gået på weekend og dagene ligger for vores fødder. De dér fødder, som skulle have gode støvler på og gå i knitrende sne. De dér fødder, som skulle hygge sammen med benene, henslængt på en sofa med en god bog og rødvin i glasset.
Sørme så! Det er søndag aften. November nikker. Er du ked af det? Jeg ryster bare på hovedet. Nej da. Slet ikke. Det har været en dejlig weekend. Dejligt at have besøg af mor. Snakke, hygge, drikke rødvin og spise boller i karry. Og hun tog det pænt, selvom kæresten og jeg faldt i søvn på sofaen og hun måtte se krimi alene og dog i selskab af småsnorkende mennesker og hunde. Hun er vant til det! Og det er så skønt. Vi gør, som det passer os. Sammen. Vi læser og tier stille. Vi snakker. Hører musik. Går en tur. Og sådan gik weekenden hånd i hånd med velvære og eftertanke. Søndag aften steg af toget, som mor stod på. Kørte med tilbage i bilen gennem tusmørket. Vinterhimmel. Hjem og tænde stearinlys. Sidde lidt og summe sammen med lysets kriger. Mig selv!

Og snart, meget snart, italienske kødboller i simrende god tomatsauce. Ravioli med spinat. Rødvin. Og kærestetid med hinanden og søndag aften, som nu er vores gæst. Og denne gæst er velkommen. Bestemt så.

7 kommentarer:

 1. Skøn weekend du har haft lyder det til :) Vi var til fest i går eller dvs. til kl. 3 i nat så vi er godt trætte i dag. Godt vi har en hel dejlig uges ferie der venter foran os. Knus og god søndag aften.

  SvarSlet
 2. Du vet å kose deg, Lene. Men det er jo det det handler om, livet. Å se kos og hygge og glede i de små ting, som besøk av mor, godt selskap, god litteratur, og ikke minst: i god mat og drikke.

  Kos deg videre i novemberkvelden.
  Klem

  SvarSlet
 3. Det er dette som er et godt besøk....man kan være stille sammen men også prat om alt....men måtte le av dere og hundene snorket og mor måtte se krim alene:))
  De kjøttbollene hørtes deilig ut....
  Hos meg står månen stor og rund...rett utenfor døra. Nyt kvelden videre Lene, klem fra meg:)

  SvarSlet
 4. Sådan en weekend går hurtigt i godt selskab :0)
  God resten af det der er tilbage af søndag og knus!

  SvarSlet
 5. Ahaaaaaa Lene, lyder som råhygge af den bedste slags, det er bare skønt med dejlig afslapning sådan en skøn weekend.
  Varme klem herfra Odense.

  SvarSlet
 6. Mmmm ;) Så godt det såg ut!! :) Og for en deilig helg da! Jeg har hatt jobbehelg... Men neste helg skal jeg til København sammen med min kjære! :) Gleder meg!! :)

  ha en fin mandag!

  Klem

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt, at læse om din gode og varme relation til din mor. Dejligt dejligt.

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.