tirsdag den 25. maj 2010

Statist? Nej tak!


Vejret gik amok i dag. Maj har stadig besøg af Oktober og det går ikke stille for sig! Det stormer og det regner. Solen kigger også frem, en smule forbavset, for hun troede egentlig, at hun skulle spille en langt større rolle i denne måned. Men, hun er nærmest blevet statist i skuespillet Forsommeren. Bedst som hun troede, at hun skulle være en slags Diva blev hun degraderet. Til statist!

Hvem har lyst til at være statist i sit eget liv? Jeg har ikke! Jeg vil leve og jeg vil deltage aktivt i mit liv. Træffe mine egne valg! Der er ingen garanti for at vælge rigtigt, men det rigtige i livet er langt mere mangfoldigt og nuanceret, end man går og tror. Jeg vil spille hovedrollen i mit liv og jeg vil gøre det godt efter helt mine egne standarder.

I aften underspiller jeg lidt og vælger sofaen. Jeg er træt! Jeg har leget med tanken om at blive B-menneske i pinseferien og har faktisk formået at lave en lille smule om på mit dagsrytme. Jeg har sovet "længe". Det resulterede i, at jeg i går aftes slet ikke kunne falde i søvn, da jeg lagde hovedet på puden velvidende, at jeg skulle op før en vis herre får sko på. Hmmm. Den gik ikke! Sov for sent og skulle op for tidligt. Nu er jeg A-menneske igen. Og næsten grydeklar!

I aften vælger jeg at se norsk krimi (Varg Veum). Jeg vælger at se på en norsk herre, som bestemt ikke har statistformat. Tværtimod. Han har hovedrollen og han er lige til at spise! Nå ja, jeg har jo spist. Så jeg vil bare nyde synet, en god krimi og min sofa.

Billedet er lånt på dagsavisen.no. Og Varm Veum spilles af Trond Espen Seim.

2 kommentarer:

  1. Nej det der med at ændre på søvnvaner kan være vanskelige :P Håber du får en god nats søvn. Og god fornøjelse med filmen ;)Knus

    SvarSlet
  2. Det går fort å få dårlige søvn-vaner... Sitter derfor her men burde sove søtt i senga mi no !! Det er godt me i større grad kan velga livet vårt, enn været !!

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.