mandag den 26. april 2010

Cornelius ... og en løbetur


Cornelius, hvilken dag! Hvis det ikke var, fordi jeg har besluttet mig for at være et positivt menneske og det lykkes mig størstedelen af tiden, så havde jeg slugt dig. Endnu engang var dit liv i fare, Cornelius! Og måske mit, hvis det var kommet dertil, for du er jo ikke ligefrem en lille herre!

Du stod dér igen, udenfor vinduet og gumlede, mens du kiggede direkte på mig. En smule udfordrende, må jeg sige, Cornelius! Du må have stor tiltro til mig efterhånden, for du går ganske tæt på. Vi havde fællesmøde og energien var dårlig. Meget dårlig. Negativiteten bredte sig som en sort røg, der kvalte ilten. Folk slog blikkene ned. Der var ingen, som formåede at hive dialogen derop, hvor den hører til. Der blev skudt med skarpt og jeg måtte dukke mig for ikke selv at fyre et par skud af. Det var fristende. Det var svært, Cornelius, svært for mig ikke at eksplodere i en svale af grimme ord. Negativiteten sneg sig ind på mig bagfra, holdt mig fast i et greb, som jeg havde svært ved at vriste mig ud af. Jeg kæmpede, for jeg har ikke lyst til at sluge dig, min ven. Jeg anstrengte mig og fik endelig tilkæmpet mig en sætning, som bestod af velmente om end en smule skarpe ord. Jeg var egentlig ikke imponeret af mig selv, men jeg tilgav straks mig selv velvidende, at jeg havde gjort det meget bedre og meget mere positivt, end jeg følte og mente det. I det sekund.

Jeg ville ønske, at jeg altid var et positivt strålende energibundt, men jeg er, må jeg indrømme, en påvirkelig sjæl. Men de kan ikke slå det positive ihjel! Aldrig. Måske var den lige på lidt lavt blus i dag, men jeg kom igen! Jeg tog nemlig løbetøj på, da jeg kom hjem og gav den gas på landevejen. Ren meditation i taktfast fod- og benarbejde. Tanker i tomrum, som jeg lært. Godt at bruge sit mantra og så bare gøre det. Løbe! Nu er jeg tilfreds med mig selv og fri af de negative lænker, der for en stund fik mig fastlåst tidligere på dagen. Ahhh ... !

1 kommentar:

  1. Hej Megan, hvor er det godt, at du er en påvirkelig sjæl. Det gode ved Cornellius er, at man kan sluge ham nok så mange gange, men han kommer altid ud af den anden ende igen!
    Det vigtigste var, at du fik sagt noget.
    Rigtig god aften til dig:-)

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.