søndag den 28. februar 2010

Nyt fra pensionatet


Det er februars sidste dag her på pensionatet. Hun har pakket sin hvide, vejrbidte kuffert og summer nu rundt og forsøger at huske de sidste ting. Vinden rører på sig derude i håb om at få en sidste bid af hende. Synger om ulykkelig kærlighed. Februar ryster på hovedet, mens hun gør sig klar.
Jeg håber at få lejlighed til at tage afsked med hende, inden hun suser af ved midnatstid. Give hende et kys på panden og takke hende for en vinterlig måned. Hun har spillet sin rolle godt. Hun fortjener et stort bifald. Nu skal der ryddes op, luftes ud og gøres klar til marts. Marts som overtager hendes plads ved midnat og fuldmåne.
Jeg har kørt mor til toget og er nu tilbage. Om ikke så længe går jeg eftermiddagstur med hundene og trøster vinden. Det er svært med den kærlighed!
Vi var ude og se på huset. Der sker hele tiden lidt. Kæresten laver vindueskarme. Næste etape er en maler, som skal male og tapetsere.
5 kommentarer:

 1. Megan du gør tingene med manér! Der er stil over indlæg og billeder, og huset ser bare ud til at blive top lækkert.
  Håber afskeden med Frøken Februar forløber som dnt skal, og at du vil tale fornuft med - er det Hr Marts? Hvad mon han/hun (?) bringer os. Forhåbentlig milde vinde, tø og lærkens genkomst.

  Rigtig god søndag
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Og det kunne mærkes, at februar er ved at løsne sit tag - det var næsten forårsagtigt ved middagstid med sol og fugle, der sang.

  Jeres hus ser rigtig dejligt ud, sikke smukke billeder!

  SvarSlet
 3. Huset ser ut til å bli lekkert!!!!!!
  Mars er hjertelig velkommen spør du meg:) Her skinner sola og det er -2...men mars kan by på mye vær.
  Flotte bilder:)
  Nyt søndagen videre, klem fra meg:)

  SvarSlet
 4. Så spennende å flytte inn i nytt hus!!
  Du skriver så godt, får håpe mars blir godt mottatt;)
  Ha en god dag og klem fra meg;)

  SvarSlet
 5. Du skriver altså fantastisk Megan!! Jeg er sikker på der bliver rigtig skønt i jeres hus. God søndag aften til jer. Mange knus Anette

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.