lørdag den 13. februar 2010

Fliser


I ugens løb er der blevet lagt fliser i huset på Bavnehøj. Det er de samme italienske fliser - verona alicante terracotta - som går igen i køkkenet, hverdags-spisestuen og badeværelset. De passer godt til huset. De er rustikke og praktiske. De er smukke.
På badeværelset er der også sat fliser op til brusekabinen. Jeg har planer om et græsk inspireret badeværelse. Turkis og hvidt. Som det græske øhav.

9 kommentarer:

 1. Det bliver da rigtig flot jeres nye hus! Det må være svært at vente på at kunne flytte ind :P Knus og god lørdag.

  SvarSlet
 2. Oi oi....det blir rålekkert:)) Du er flink til å velge ut farger og slikt, passer kjempebra til huset:) Måtte du bare få flytte inn snart..

  Klem fra meg:)

  SvarSlet
 3. HÆÆJ - du kommer jo til at bo som en prinsesse!
  De er rigtig flotte de fliser I har valgt.
  Det bliver vist et meget dejligt hus!

  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Så fint det blir! ;-)
  Får veldig lyst til å komme på besøk for å se og la meg inspirere. Det er en deilig tid når man kan vente og glede seg. Ser at jeg hadde trivdes godt i ditt nye hus. Når regner dere med å flytte inn?
  God klem.

  SvarSlet
 5. Eirin, du er velkommen! :0)
  Vi regner med at flytte ind inden sommeren, men vi får se. Det har været et LANGT projekt, så jeg tar ingenting for givet. Men glæder mig meget!

  Karina, ja jeg er da en rigtig prinsesse! FNIS.

  Major&Meg, tak, ja det bliver skønt at flytte ind dér!

  Anette, det er svært!!!

  SvarSlet
 6. Hvor bliver det bare flot! Værd at vente på! Hernede har vi jo fliser i hele huset og det er dejligt. God weekend. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Driver du med et stort husprosjekt altså?
  Fine fliser :)
  Fliser er veldig praktisk når man har hunder i huset! Vi har det i hele leiligheten, og det er veldig enkelt å rengjøre :)

  Jeg ønsker deg en koselig lørdagskveld!

  SvarSlet
 8. Det blir kjempefint :) Flisene var flotte, og huset ser veldig koselig ut. Tenker det blir godt når dere kan flytte inn.

  God natt, og ha en fin søndag :)

  SvarSlet
 9. Det må være svært at vente, men også dejligt at kunne sætte i stand, uden at man bor midt i det hele. God søndag til dig:-)

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.