lørdag den 13. februar 2010

Andante


Helt ny morgen. Kaffe og tranebærboller. Tid. Stille musik og uendelige mængder af mangel på energi. Sådan da. Lige nu. Bare sidde her og give sig tid. Februar sover sødt. Ikke en lyd fra hende. I dag har hun inviteret solen på besøg. Det er jeg sikker på. Himlen ser lovende ud i horisonten, forventningsfuld og imødekommende. Denne dag giver jeg til dig, hvisker februar som i en drøm. Nyd den ... andante!

4 kommentarer:

 1. God morgen, Megan.
  Jeg tror, at februar bevæger sig på flere planer. Her varsler de sne og fygning, men roen er dig vel undt.
  Håber du får en dejlig lørdag:-)

  SvarSlet
 2. Kære Megan,

  Tak for din kommentar hos mig. Det var dejligt at høre dine tanker omkring energi og mangel på samme.

  Da jeg kom hjem fra træning, sagde min kæreste lidt det samme som dig. Altså det med at vinteren kræver sit. Det at jeg/vi fryser ofte og meget, gør at kroppen kræver mere energi. Så måske skal jeg ikke hænge mig så meget i det.

  Det trøster og gør mig glad, at du har det lidt på samme måde, altså bortset fra at du ikke lader dig gå på af det. Jeg vil forsøge at accepterer "tingenes tilstand" og ikke kæmpe så meget imod.

  Jeg vil lige lytte lidt ekstra til nummer 2 og 4 :)

  Hav en god lørdag

  KH Karina

  SvarSlet
 3. Karina, ja, jeg tror det er vigtigt at visualisere den dér "flyden med strømmen". Ikke at kæmpe imod. Det gør pludselig alting lettere. Jeg håber det lykkes for dig her igennem vinterens sidste etape. For det må det være :0)
  Jeg gik lige på vægten. 2 kg. ekstra - ligesom dig. Øv og alligevel nej. Tror min krop har brug for det ekstra "lag" lige nu, hvor det fryser og er koldt. Der skal bare mere energi til. Ellers må vi gå på fælles slankekur straks efter vinteren ;-)
  Hyggeligt at tænke på, at du også lytter til Thomas Dybdahl :0) Kh Megan

  Ravheks, du har nok ret i, at februar bevæger sig på flere planer. Svær at blive klog på. Solen har fortrudt her og er blevet fortrængt af skyer, der til forveksling ligner nogle med sne i.

  SvarSlet
 4. Nyt lørdagen og få påfyll av energi:)
  Her regner det....og jeg vasker hus:) Ikke gøy men nødvendig...
  Sjøsprøyt på vinduene...men de får vente..
  Klem fra meg:)

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.