onsdag den 6. januar 2010

Thy ... vi ses til sommer!

Jeg har netop booket en uges sommerferie i et af mine absolut yndlingsområder i Danmark. Og jeg har booket den i et af mine yndlingshuse ... samme sted, som jeg besøgte sammen med mor og hundene sidste sommer i juli. Vi havde den skønneste ferie i den smukke Thy natur. Nu skal vi derover igen! Til sommer, til juli ... jeg glæder mig! Thy, vi ses til sommer!

>

5 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du glæder dig - der ser smukt ud. Og sikke en vandhund :P Jeg har billeder magen til med vores Kenzo :P Knus og god aften til jer.

  SvarSlet
 2. Åh, vi længes... Efter sol og varme. Selvom det er kønt derude lige nu. Og det er dejligt med frost i kinderne.
  Det ser herligt ud med Thy. Jeg skal selv til Bornholm, og vi overvejer Norge.
  God aften til dig.
  Kh Katrine

  SvarSlet
 3. Og akkurat slik ser jeg for meg at en skikkelig danmarksommer skal være. ;-) Og det å feriere i eget land, det er undervurdert, synes nå jeg.
  Så godt å ha se noe å se fram til. Gleder meg til bilder etter sommeren.
  Alt godt fra Eirin

  SvarSlet
 4. Ja, det er dejligt med noget at se frem til. Jeg blev helt vild med Thy, da vi var dér i sommer og tænkte at jeg bare måtte tilbage. Det gør vi så igen til juli. Samme hus tæt ved vandet.

  Eirin, ja det er fint at feriere i eget land. Det har jeg gjort en del de seneste år. Men det er nu også skønt at rejse udenlands. Til Norge f.eks. Det har jeg endnu til gode :0)

  Anette, ja Keeva er også en rigtig vandhund. Er sikker på, at hun ser frem til en uge tæt på vandet og masser af svømmeture!

  Katrine, det lyder dejligt med Norge. Det ville jeg også mægtig gerne. Det er på ønskelisten blandt andet. Og ja, man længes lidt mod varmere tider her i den kolde vinter :0)

  Kh Megan

  SvarSlet
 5. Det er noget af det bedste - at booke sin ferie i god tid, så man rigtigt kan gå og glæde sig! Især i dette vejr varmer det langt ind i sjælen at tænke på dejlige danske somre :-)

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.