lørdag den 30. januar 2010

Fisk fra fadeburet

Det er opskriften for i aften: Fisk fra fadeburet. Inspireret af en god venindes kommentar til det at være sneet inde (håber der er mad nok i fadeburet) og en opskrift fra "2 gange om ugen" er jeg i fuld gang med aftenens menu og den har fået sit helt eget navn. Det er en fri fortolkning udfra opskriften, for jeg har ikke safran i huset og grøntsager bliver broccoli, gulerødder og lidt svampe. De simrer nu i hvidvinen, så røres der creme fraise i og det skal i ovnen sammen med laksen. Dertil serverer jeg ristede kartofler og majroer (i tern) og en hollandaise sauce. Fisk fra fadeburet. Voila :0)

4 kommentarer:

  1. Bortset far at jeg ikke spiser fisk, er jeg sikker på, det er en meget lækker ret ;-) Bon appetit og ha' en dejlig lørdag aften, Megan!

    SvarSlet
  2. Nam...smakelig måltid :-)
    Jeg elsker fisk, og dette høres veldig godt ut!
    Kos deg!

    SvarSlet
  3. Din ret lyder herlig :-)

    På min notesblok har jeg noteret, at jeg i løbet af den kommende uge skal kreere lakseretten som jeg så hos Tina omme i London forleden. Men nu bliver jeg pludselig i tvivl :-)

    SvarSlet
  4. Hej Lone, jeg kan anbefale retten! :0) Den smagte rigtig godt og fungerede fint med kartoffel/majroe terninger.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.