lørdag den 19. december 2009

Vinter og weekend

Stearinlys og morgenkaffen på decembers 19. dag. Heldigvis er det lørdag! Det er et dejligt tidspunkt på dagen, når weekenden har gjort sit indtog og kaffen er klar, lyset kommer stille listende og jeg skal ikke nå noget. Ikke lige nu. Hundene har været i haven og venter nu på deres mad. Senere skal vi ud og gå. Senere. Lige nu skal jeg bare sidde her og være til. Drikke resten af kaffen og se på træernes silhoutter mod morgenhimlen, spejde efter lidt rødmen i horisonten. Det vil nemlig være ensbetydende med sol fra morgenstunden og jeg håber på et par gode vinterbilleder i dag. Ikke mindst af hundene. Mit yndlingsmotiv!
Jeg er øm i kroppen, især i venstre baglår. Vi spillede jo bowling i går til julefrokosten og jeg var straks inde i kampen, havde ikke glemt dengang for mange år siden, hvor vi havde bowlingeklub på arbejdet i København. Vi spillede vist en gang om måneden og en gang havde vi også instruktør på, som gav os lidt tekniske fif. Det kunne jeg huske! Jeg fik kommentarer for min stil og kunne mærke, hvordan jeg stadigvæk kan styre kuglen - til dels - og jeg har ikke glemt, hvordan man gør med kroppen. Men mit baglår har vist glemt det! I hvert fald havde jeg svært ved at bukke mig ordentlig ned og få sokker på her til morgen. Hm. Men sjovt var det. Jeg konstaterede også endnu engang, at mit konkurrencegen er helt i top. Så jeg havde det sjovt og gjorde det godt. Fik også instrueret mine holdkammerater i teknikken og de blev skam også bedre i løbet af de to timer, hvor vi spillede.
Så julefrokost og lidt hygge. En blev meget fuld. Faldt ned af stolen. Jeg holdt mig i skindet og var helt ædru, da jeg blev hentet af kæresten ud på aftenen. Hjem til en kop varm te og falde i søvn til en Barneby.
Og nu er det morgen. Dagen venter og lyset kommer. Minus 7,3 grader udenfor. Vinter og weekend.

2 kommentarer:

  1. Godmorgen, Megan! Sikke et dejligt stemningsbillede du tegner! Og det lyder rigtig hyggeligt med bowling til en julefrokost.

    Ha' en god lørdag - jeg håber, smerterne i dit ben hurtigt fortager sig, og at du får nogle smukke motiver i kassen, når du skal ud med hundene.

    SvarSlet
  2. Skønt med tid til eftertanke - sidde og være til.
    Hav en god lørdag - på tur med hundene og et dårligt "bagben". Det går hurtigt over, når du kommer ud med hundene.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.