torsdag den 10. december 2009

Surrealistisk slangebærer-sludder

Jeg har lige set en engel med foldede hænder i papegøjen-vingen på en anden engel. Lyder det surrealistisk. Så besøg min kære surrealistiske sister. Jeg har lige været lidt omkring et par andre blogge, små besøg, franske visits. Peberfrugter og december mørke. Fra Barcelona over Bruxelles til det mørke Jylland. Ja, ikke fordi her er sgu ligeså mørkt på Sjælland!
Nu må jeg hengive mig til sofaen. Der er ikke mere krudt i mig. Jeg har kørt på reserverne i dag, bare gledet med dagen med ondt i menstruations-maven eller nærmere, ubehag og træthed. Et stort glas rødvin til aftensmaden hjalp lidt - jern og masser af solmodne druer forenet, koncentreret i vino rosso. Selvom det vist hedder noget andet i Chile, hvor denne her vin kom fra.
Det regner endnu. Regnen hænger stadigvæk fra træerne. Drypper. Mon uglen er ude og flyve? Ude og finde aftensmad? Besøger den mon en anden ugle? En god veninde eller ven? En ugle-kæreste? Jeg ønsker den en god nat.
Der er norsk krimi på DR2 om et kvarters tid. Slangebæreren. Den skal jeg se. Se og drikke te. Se det var en gang surrealistisk slangebærer-sludder.
Jeg er træt! Kan det mærkes mellem linjerne?

1 kommentar:

  1. Dit sprog bliver mere og mere dit eget. Det er dejligt at læse. Dejlige billeder i sproget.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.