søndag den 27. december 2009

Sådan ganske langsomt

Julen er ved at sige farvel for denne gang. Sting synger og spiller sin vintermusik, mens jeg drikker kaffe og summer lidt ovenpå nogle mættende dage. Mor er taget hjem til byen, jeg kørte hende på stationen og provianterede herefter lidt. Vi skal have et magert aftensmåltid med økologisk fransk kyllingebryst og masser af grønt. Det trænger jeg til ovenpå den fed(ere) julemad. Nu må det være nok ... sådan næsten da, for i morgen har svigermor faktisk inviteret til en slags efter-jule-frokost. Min svigerinde er hjemme fra Schweiz og så skal der selvfølgelig hygges lidt ekstra.
Denne dag er mørk og grå. Decembers tunge skyer hænger over landskabet, regnen drypper forsigtigt og træerne står ganske stille derude mod alt det grå. Sneen er næsten væk, kun enkelte steder ligger der lidt tilbage, standhaftige pletter af hvidt i alt det grå. Året lakker mod enden, ude i horisonten venter 2010 på at tage over. Bare lidt dage tilbage af december. Slappe af. Læse bøger. Gå tur og ikke mindst - løbe tur(e)! Min forkølelse er væk, den forsvandt med julen. Godt så. Jeg er såmænd også klar til at komme videre, sådan ganske langsomt.

1 kommentar:

  1. Hei på deg. Takk for at du la igjen noen ord til meg på min blogg, for da fant jeg din. Veldig koselig lesing, og jeg kommer gjerne tilbake. Legger deg til på min liste. God klem fra Eirin.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.