mandag den 21. december 2009

På vej tilbage til nuet

I dag er årets korteste dag. Jeg har gået tur med hundene gennem sneen, alting er oplyst og pandelampen er unødvendig. Det er en flot morgen, selvom det stadig er mørkt, sådan en slags julemorgen og hvor havde det dog været skønt at have fri i dag. Men det har jeg altså ikke! To arbejdsdage endnu, først da kan jeg indånde følelsen af ferie.
Det havde nu været rart med ferie allerede nu. Jeg trænger til den! Jeg er mildest talt træt af mit job lige nu, træt af forholdene og den dårlige ledelse. Jeg har lyst til motivation og til energi, lyst til at brænde for noget og mærke stoltheden brede sig ud i hele virksomheden. Jeg håber, at chefen nyder sin juleferie i fulde drag (den er startet!) og kommer tilbage med lidt mere at byde på, end han har haft de sidste mange uger. Jeg vælger at se sådan på det: Han er kørt træt! Brændt ud. Nu slapper han af og finder melodien. Man skal jo tro i denne søde juletid. Ikk?
Lige nu skal jeg på job. Sidder over kaffen og tænker på, at jeg skal tilbage på sporet og huske den dér med at leve i nuet. Det er temaet for min kommende juleferie. At leve i nuet.
At leve i nuet er livets teknik, og alle folk gør deres bedste, men halvdelen vælger det nu, der gik og halvdelen vælger det næste ...
Kom igen! Jeg er klar. Tilbage på sporet. Op af bakken. Ud af snedriverne. På vej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.