søndag den 13. december 2009

Morgenstund, guld og frostvejr

Jeg er vågnet op til den smukkeste frostklare morgen. Solen står op i horisonten og kaster et fantastisk vintermorgenlys over landskabet. Herinde kan vi også mærke kulden, vi har måtte skrue lidt op for varmen. Har lige spiste morgenmad ved stearinlyset skær, blødkogte æg og godt brød med ost og marmelade. Ups, tænker jeg så, for det var måske lidt dumt i forhold til min løbetur. Jeg skal afsted til Roskilde ved 12-tiden og inden da skal jeg lufte hunde og have et bad m.m. Hvor er det lige, at løbeturen passer ind dér? Jeg kan ikke løbe, når jeg lige har spist. Der må gerne gå minimum et par timer, afhængigt af hvad jeg har spist og hvor meget. Så ja, det var vist lidt dumt, men måske skal jeg lade løbetur være en længere gåtur og så løbe i aften? Eller også får jeg det passet ind. Vi får se.
Jeg nyder det sidste kaffe, så skal jeg have det varme tøj på og ud med den første hund. Som Karina har observeret, så går jeg for det meste med dem hver for sig. Den sorte hundetøs har så meget jagt i sig og får så meget færd i næsen og er i øvrigt en turbotøs ... så hun har meget travlt og kan hive fælt i snoren, hvis man ikke er over hende. Det klares bedst bare hende og jeg. Når jeg går med dem hver for sig, opnår jeg også en anden tæthed med hunden. Hun er mere opmærksom på mig, vi kommunikerer og der er ofte også lejlighed til at træne lidt.
Denne morgen må gerne vare ved. Jeg kunne godt blive siddende her længe og bare drikke kaffe med mælk og summe, men morgenen og lyset derude kalder. Solen i horisonten lokker og det kolde frostvejr har bestemt sin charme. Den brune hundetøs, yngste skud på stammen, er ude i haven og drøner rundt og nyder det. Hvilken energi!
Morgenstund har virkelig guld i mund i dag. Jeg må derud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.