søndag den 20. december 2009

Laks i ovn, hvidvin og eftertanke

Laksen er i ovnen. Pesto med oregano og hvidløg dækker den. Ledsaget af gulerødder og rød peber. Saucen er egen komposition, tomat med bladselleri, løg og forskellige krydderier og selvfølgelig lidt hvidvin. Glem ikke sukker. Bare lidt. Det giver den rigtige smag, synes jeg. Den må ikke være for sur! Balance. Igen balance. Alting i livet handler om den dér balance! Vi skal have pasta med svampefyld til. Det er et sats. Man skal satse lidt engang i mellem - nej, nogle gange skal man satse meget!
Jeg er så klar til juleferie og kan slet ikke forstå, at der er to arbejdsdage endnu. Jeg kan mærke roen falde på, mens jeg lytter til Kashmir og tænker. Eftertanke. Der dufter godt fra køkkenet. Jeg må hellere passe menuen.
Aftenen byder på læsning, skulle jeg mene. Bare sidde med en kop te og komme videre med Flaskepost fra P. Hvem mon P er? PR.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.