mandag den 14. december 2009

Kvindelig ridder

Vi er kommet til den sidste uge før jul. Den sidste hele uge vel at mærke, for vi har også to arbejdsdage i næste uge. Denne uge har fået prædikatet "rædselsfuld" på forhånd. Min kollega har døbt den og dømt den. Jeg tænker bare: Vi tager en dag ad gangen. Det sagde jeg vist. Men nu, denne mandag mandag, hvor vinterens første sne ligger hvid derude, kan jeg mærke, at jeg er mærket af stemningen og simpelthen næsten ikke orker denne uge. Jeg er smittet. Jeg føler mig træt, en smule snottet og ønsker faktisk bare at ligge under dynen og sove videre.
Vi har mange ordrer, som skal leveres i denne uge. Fredag skulle blive den største dag og det er også vores julefrokostdag, hvor vi slutter tidligere. Jeg forstår det ikke helt, stadig ikke efter 1 1/2 år på denne arbejdsplads. Har de slet ikke hørt om planlægning? Jo, det har de da, for vi har talt om det! Aftalt. Men her er det yderst svært at overholde aftaler. Det har jeg det svært med.
Summa summarum, jeg er simpelthen ugidelig i dag! Jeg hænger i bremsen. Jeg sad under tæppet i går aftes med en stor kop te og frøs. Tænkte: Nu bliver jeg da vist syg. Men det er jeg ikke. Jeg er bare træt. Måske er der noget på vej? Eller også er det bare tanken om denne afsluttende uge, som har gjort mig mat?
Jeg må bevæbne mig med positivitet. Hvad andet er der at gøre? Jeg er en kvindelig ridder i en verden af kaos. Det er mit job at navigere. Om ikke andet skal jeg have mig selv igennem på bedst mulige måde. Bidrage til fællesskabet falder mig ikke svært. Men det kan være svært ikke at blive påvirket!
Nu kalder morgenen. Hesten står klar! Den er klædt i sne og frost og skal lige varmes op. Det skal jeg vist også. Så drager jeg ud i livet på min mission.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.