fredag den 18. december 2009

Frysende morgentanker

Der er tid til lidt morgentanker denne frysende kolde decembermorgen, hvor jeg med fryd må konstatere, at det ikke har sneet mere i nat. Kæresten er med andre ord ikke kaldt ud til snerydning og morgenen er kommet uden natlige afbrydelser - bortset at jeg selv vågnede kl. 04:30 og var ... sulten!
Nu rejser dagen sig med kulde og blæst. December forstår dramatikkens styrke, overdrivelse fremmer forståelse. Kender det godt fra mig selv! December er jo også min måned.
Nå, men det var et sidespring! Her sidder jeg og er ganske træt endda, ugen lakker mod enden og weekenden venter. I dag har vi julefrokost på jobbet, altså i eftermiddag. Vi skal bowle og spise julefrokost. Kæresten kører mig på arbejde, så jeg skal ikke have gang i bilen og må sige, at jeg bestemt ikke er ked af, at jeg ikke skal ud på de uden tvivl pletvis isglatte og sneglatte veje.
Hundene og jeg var i haven her til morgen. Jeg sprang selve morgenturen over, for der er glat derude, i stedet spillede vi bold og legede med sne og jeg lod mig gribe af deres glæde og iver for en stund. Deres energi er stor og deres umiddelbare begejstring over det hvide pulver fra himlen er smittende. I mit næste liv vil jeg være labrador!
Morgentankerne fryser, godt kaffen er varm. Den er nødvendig sådan en morgen. Jeg tænker på, hvad jeg dog skal tage på denne frysende vintermorgen, for selvom der er julefrokost senere på dagen, så skal vi jo altså ud i vejret og jeg må bare være varmt klædt på. Så mon ikke strikkjolen over et par stramme sorte bukser med noget varmt indenunder - og støvler selvfølgelig kan gøre det. Jo, det skulle jeg mene!
God fredag til alle og en speciel varm hilsen til en kær ven, som fylder år netop i dag, fredag d. 18. december.

2 kommentarer:

  1. Lyder som en fin og dejlig varm påklædning. Det er skønt at se labradorer - ja hunde i det hele taget - tumle i sneen. Du har vel ikke billeder på bloggen af dem i sneen? God julefrokost.

    SvarSlet
  2. Hej Anette
    Jeg satser på at tage nogle billeder af hundetøserne i sneen i dag - når det bliver lyst. I denne uge har jeg ikke haft mulighed, for det har været mørkt morgen og aften, når jeg er hjemme. Så kig forbi igen :0)
    God dag til dig og dine.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.