torsdag den 24. december 2009

Forberedelser

Så blev det d. 24. december. I aften er det juleaften ...
Her er vi i gang med forberedelserne. Men morgenen har været som den slags morgener skal være. Vi spiste morgenmad ved stearinlysets skær, varmt brød og kaffe, et blødkogt æg og en udsøgt lemon lime marmelade kreeret med kærlig hånd af Mrs. Darlington. Hygge og hunde. Den gule hundetøs ankom i går aftes, så nu består flokken igen af tre dejlige labber i hver deres farve. Julen kan begynde.
Så gik jeg tur med tøserne, en af gangen. Den gule sol skal jo ud og inspicere terrænet, når hun har været væk et stykke tid. Det er en tur fuld af ritualer. Hun styrer det selv, vælger sin tur. Jeg følger med og forsøger at lade mig overvælde af nuet, af nærværet og oplevelsen ved bare at være her lige nu. Sneen ligger der endnu, men det er svundet noget i den. Dog er det frostvejr, så vi håber da, at det, der er tilbage, vil holde juleaften sammen med os. Tre ture, på veje og marker.
Nu står den på lidt rengøring. Ja, jeg skulker lidt og sidder her ved tastaturet, bare for en stund. Ingen grund til unødig travlhed. Denne dag skal der kæles for alting. Klokken 14 ankommer mor med toget, hun skal hentes og så tænder vi julelys og begynder at forberede julemåltidet. Ja, jeg går jo også nok en tur med hundene igen, inden mørket falder på.
Forberedelser, juledag, snerester og fugle i haven, som hygger sig med mejsekuglerne. Det er jul! Glædelig jul til alle, som kommer forbi min blog og ikke mindst til jer, som har bidraget med kommentarer de sidste aktive blogmåneder. Det gør mig glad og varm indeni :0) Ha' en fantastisk jul ... nyd det. Her og nu.

4 kommentarer:

 1. Har lige tænkt på dig ... og tænkt at, du sikkert skulle hente din Mor idag. Her har det også stået på juleforberedelser ... på en stille og dejlig måde. Tid til at gå ud og finde den helt rigtige fyrretræsgren der i år skal fyntes med lys og smukke ting. Tid til at tage billeder på gårguren med Apache. Tid. Bare god tid. Det med den gode tid er noget af det vigtigste sådan en dag. Stort knus til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Kære Lene

  Dejlig aften og glædelig jul til dig og dine. Håber I får en dejlig aften, med masser af stemning og sjov.

  SvarSlet
 3. Kære Megan

  Rigtig glædelig jul til dig. Tak for de mange gode og tænksomme indlæg og kommentarer .

  Håber din aften bliver lige så rar og hyggelig, som resten af din dag har været. Her starter Disneys historie om Pluto og Chip og Chap, vi er klædt om og skal snart afsted med pakker og rødkål....

  Håber du må nyde din ferie og det at være lidt på afstand af jobbet. Nogengange skal man gå nogle omveje her i livet og først senere kan man se meningen med dem. Jeg er sikker på du vil finde en løsning mht at være glad med din jobsituation.

  Hav en god aften

  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Tak og i lige måde til dig, kære Megan, rigtig glædelig jul til dig og dine. Det er altid en fryd at læse, hvad du skriver.

  SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.