onsdag den 4. november 2009

Øvle bøvle

Hold op, hvor jeg har bøvlet med at finde en egnet skabelon til min blog. Brugte det meste af aftenen i går uden at finde en, som fungerede. Enten var der det ene eller det andet galt. Det spillede bare ikke! Dog fandt jeg ud af noget, som jeg så har implementeret her til morgen. Jeg kan i stedet ændre baggrunden på min blog. Som det er gjort nu. I går forkastede jeg det, men her til morgen ser jeg anderledes på det og er vendt tilbage til ideen. Nu vinder den indpas. For jeg kan jo selv efterfølgende ændre på farver m.m. Ja, hvorfor ikke? Jeg har ikke lyst til at finde en skøn gratis skabelon igen, som jeg implementerer og bliver super glad for, for så at finde ud af, at den overhovedet ikke er gratis, men har en kode, som efter rum tid ødelægger skabelonen med giftige reklamerer og hyler på dollars og opdatering. No way. Skal jeg købe en skabelon, skal det være fra starten.
Men nu ser den altså sådan her ud ... farverne vil jeg nok justere lidt på efterhånden. Ikke nu. For det er morgen og jeg er på vej.
Det STORMER derude og er slet ikke vejr at begive sig ud i. Dynen var tung og varm. Men den gule hundetøs overbeviste mig om, at det nok var mest fornuftigt at komme ud af fjererne og i gang. Jeg har jo møde med reklamebureauet i dag. Blandt andet. Så her sidder jeg. Kaffen er næsten drukket. Dagen er i gang ... mørke og storm eller ej.

2 kommentarer:

  1. Kære Lene

    Jeg designede min selv, og det kan du selvfølgelig også gøre. Og så bliver det som du vil. Kender bøvlet, også fordi det er frem og tilbage inde i hovedet, hvad man kan li. God dag!

    SvarSlet
  2. Hmmm. Har du WordPress eller Blogger? Jeg synes ikke, at Blogger er så nem at redigere i, men jeg ved heller ikke nok om det. Nå, giver selvfølgelig ikke op! :0) Før eller senere får jeg den lige som jeg vil ha' den!!!

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.