torsdag den 12. november 2009

Tomrum

Det er morgen igen. Her sidder jeg med kaffe og knækbrød og tænker: Kan det virkelig være rigtigt, det her? Endnu en morgen gennem regn og mørke med hundene, søvning og sløv. Ikke rigtig vågen. Tankerne er sparsomme denne morgen. Men nu sidder jeg her jo altså, fordi mine morgentanker er blevet en god vane og et slags kick-off til dagen, der er på vej. Men jeg befinder mig i et slags tomrum.
Jeg fandt ikke ud af novembers hemmelighed i går. Så dog et sted, at året har 16 måneder. Januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, november, november, november, november, december. Sagt af en klog forfatter, Henrik et eller andet. Kan ikke huske navnet og har ikke tid til research lige nu. Men klogt sagt.
Ligesom Karina ser jeg frem til decembers lys. Jeg har nogle fine små venner, som flyttede ind sidste år i december og dem glæder jeg mig til at gense. I år må de gerne indtage deres plads på hylden lidt tidligere, for de får mig til at smile. Måske skulle jeg endda få besøgt det julemarked igen i går, for de havde virkelig nogle søde og sjove juleting sidste år. Ja, det vil jeg. Hvornår må man kaste sig ud i projekt "julestemning"? Det tror jeg godt snart man må ... en noget usædvanlig lyst fra min side. Et forsøg på at fylde tomrummet måske?

1 kommentar:

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.