lørdag den 21. november 2009

November og nærvær

Lørdagsluksus. Jeg har sovet længe. Jeg har i hvert fald sovet 8,5 time og da jeg vågnede, var det lyst. Hvilken luksus det er at stå op i lys. At kunne se træerne derude, buske, græsplæne, marker og en himmel, som faktisk er en smule blå. Jo, November er vist alligevel blevet en smule forelsket i sollyset. Hun har sans for drama og overraskelser. Selv jeg kan være blid og blød, smiler hun og viser en helt anden side af sig selv. Ingen vind i dag. Ingen regn og rusk. Bare en smuk lys himmel og en hel lørdag at tage hul på og bruge af. Søde november, jeg må overgive mig!
Weekenden lægger langstrækt foran mig. Kaffen og er god og varm og hundene venter ganske tålmodigt på deres morgenmad. Stearinlys blafrer, mens det bliver endnu mere lyst udenfor. Kæresten og jeg tog det meste af rengøringen i går aftes, så planerne for i dag er mere gavmilde. Jo, en smule indkøb, som jeg klarer her først på formiddagen. Menuen for i aften er klar: Citronmarineret kyllingebrystfillet med svamperisotto. Enkelt og velsmagende. Kæresten skal til julefrokost og min søde mor kommer på besøg, hun er inviteret til kl. 17, så jeg har alt på plads og ikke skal styrte rundt og ordne dette og hint. Nærvær! Kan godt lide, når man giver tid til gæster, sætter plads af og er til stede.
Velkommen til lørdag i november.

2 kommentarer:

  1. Megan,din lørdag lyder som min. Nærvær, være til stede både for sig selv og sine gæster - er bare så godt.
    Ha en god lørdag. Giv hundene et klap fra Black og mig.

    SvarSlet
  2. Det var smukt at læse, Lene, ha' en dejlig lørdag med din mor.

    Her i Nordsjælland skinner solen og lover godt for resten af dagen. Jeg må gøre rent, men det er lidt lettere, når himlen er blå ;O)

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.