torsdag den 5. november 2009

Mørke x hunde x 3

Nu gælder det om at være kreativ! Det er mørkt og det er koldt ... jeg kommer hjem fra arbejde og bliver mødt af 3 glade og forventningsfulde lab-tøser, som alle gerne ville ud og gå. Selvfølgelig! Det skal de også. Det gør vi hver eneste eftermiddag og selvfølgelig også her i den mørke tid. Samtidig vil jeg utroligt gerne opretholde mit løb og formen sådan nogenlunde.
Når jeg løber, har jeg altid min Garmin Foretrex med. Jeg måler distance, fart m.m. og når jeg kommer hjem, overfører jeg resultatet til min motionsdagbog. Jeg har forskellige ruter med forskellige distance, sværhedsgrad m.m. Det motiverer mig!
Derfor opfandt jeg på vej hjem i bilen en ny "rute". Den hedder Mørke x hunde x 3. Og i dag løb jeg min første tur ad denne rute, som simpelthen betyder, at jeg tager løbetøj og sko på, og så løber jeg en mindre tur med hver hund, 1 ad gangen. Så løber jeg hjem og skifter hund! Hundetøserne hygger sig med det og jeg fik faktisk løbet 4 km på den måde her til aften. Jeg har refleksvest på og det har hundene også. Så fart og gennemsnitsfart er selvfølgelig præget af, hvor mange gange vi må hoppe i grøften, når der kommer en bil mod os i mørket og selvfølgelig skal tøserne også lige ordne det, de nu skal. MEN ... det blev til en løbetur og det gav sved på panden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.