fredag den 27. november 2009

Lys i mørket

Det er fredag og jeg er på cruise control. Hundene er luftet, kaffen er lavet, hældt i kruset, den er varm. Et stykke groft brød med ost står på min tallerken. Jeg kommer i tanke om, at jeg ville have løbet her til morgen. Ja i mørke med hund og pandelampe. Men det glemte jeg! Det var ellers fint nok vejr til det, for det regner ikke derude lige nu og så tidligt som jeg står op, er der ikke meget trafik på landevejen herude. Men jeg glemte det. Jeg er på cruise control og følger novembers ring rundt og rundt. Jeg tog bare tøj på, fik sat hundemad og kaffe over, tøj på, snor på hunden - så tur med først den ene og siden den anden hund. Same procedure as yesterday!
Hmm, det må være fordi det er så tidligt. Fordi det er så mørkt. Fordi det er november og intet synes anderledes end i går. Bortset fra, at det nu er novembers 27 dag. Det er fredag og igen snart weekend.
Noget er dog anderledes på turen på vej til arbejde og hjem igen. Hver dag kører jeg den samme rute mod Sorø og opdager hver dag nye lys i haver og vinduer. Julelys. Det begynder at se helt hyggeligt ud. Det er december, som nærmer sig i horisonten. Lys i mørket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.