søndag den 15. november 2009

Løb i solnedgangen

Endelig kom jeg ud og løbe en tur igen! Det var tiltrængt. Jeg er bestemt ikke tilfreds med, at der faktisk er gået over en uge, siden jeg sidst fik løbet, det var ikke meningen. Men regn, mørke og menstruation kom i vejen. Så det accepterer jeg. Hvad er der ellers at gøre?
Her sidst på eftermiddagen kom jeg så endelig ud igen. Det var en rigtig god fornemmelse igen at høre lyden af løbeskoene ramme asfalten, mærke kroppen finde rytmen og vejrtrækningen, regelmæssigt, derudaf. Jeg havde min IPod i øret, mit musikløbeprogram som jeg har haft stor glæde af. Det giver energi. Så rundt det gik og ind igennem skoven til lidt cross. Der var godt nok vådt og en smule glat i de våde blade, men jeg klarede den med nedsat fart. Så ud af markvejen og på landevejen igen, de sidste meter til lyden af Centerpubben ... ved du hvem der er på toppen, det er mig med hele kroppen! :0)
Det gjorde godt og minder mig om, at jeg ikke må opgive løbeturene her i vinterens regn og mørke. Nej, holde ved, blive ved, det gør så godt. Elsker det. Ydermere var det en flot tur i dag, løb nærmest lige ind i solnedgangen. Ja, der var solnedgang! For der har været sol i dag ... nemlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.