lørdag den 21. november 2009

Hyggelige omveje

Pludselig fik morgenen fart på. Jeg gik i bad og var efterfølgende praktisk og effektiv. Fik ryddet op i "gammelt" tøj og lavet en pose til velgørende formål, som jeg nu har afleveret. Det gør godt at få ryddet ud velvidende, at man giver det videre. Jeg håber, at andre får glæde af mine aflagte klude, som jo egentlig slet ikke er slidte endda. Lavet af stof til eftertanke.
Så gik turen videre til byen og indkøb. To af hundetøserne kørte med, den gule og den brune hundetøs elsker at komme med ud og køre, også selvom vi bare skal i byen og handle. Sidde på en parkeringsplads bagi bilen og kigge ud på livet. De følger med i det hele. Den sorte hundetøs bliver helt frivilligt hjemme. Den slags interesserer hende ikke! Nej, hvis hun bare skal sidde dér og glo, så vil hun heller være hjemme. Anderledes er det, når turen går til træning eller i skoven. Så er hun på!
Nu er jeg tilbage. Kæresten og jeg spiser tidligt frokost. Så vil jeg fortsætte min praktiske togt mod eftermiddagshygge, de søde nisser dukker snart op fra skabet og finder deres plads på hylden. Solen skinner endnu derude, så jeg vil gå tidligt med hundene og måske løbe en lille tur, inden jeg henter mor på stationen kl. 17. Vi får se. Dagen er endnu ung og mulighederne mange. Det er veje og omveje og jeg har lyst til bare at flakke lidt rundt og finde min vej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.