fredag den 13. november 2009

Mary oh Mary

Hver morgen, når jeg kører til arbejde, hører jeg noget musik som har betydning for mig. Som jeg godt kan lide af den ene eller anden grund. I denne uge er Mary Black på CD-afspilleren. Irsk sangerinde. Jeg har en ubestemmelig forkærlighed for Irland. Har altid følt mig draget af musikken, stemningen, accenten. Tænker, at jeg nok har været irer i mit tidligere liv. Haft en eller anden irsk forbindelse. I dette liv er det mest musikken, jeg dyrker, mens jeg drømmer om en rejse til den grønne ø. Engang.
For en del år siden var min veninde og jeg inde og høre Mary Black i København, vistnok Montmatre. En skøn intim koncert med runde cafeborde, fadøl og intens stemning, mens Mary og bandet gav hvad de havde dér på scenen. Det var en fin oplevelse, en af de bedste koncertoplevelser overhovedet. Desværre er det sjældent, at man får lov til at være så tæt på sanger og band og på i den grad en del af hele sceneriet. Man flyder ind og ud af musikken, fortrylles og glemmer tid og sted.
Nu var jeg faktisk ved at glemme tid og sted. Tiden er fremskreden, men der kommer mere. Stedet er mit køkken og kaffen er næsten drukket. Det er fredag og dagen er i gang. Mary Black venter i bilen.

1 kommentar:

  1. Det var en sjælden god koncert. Den er let at fornemme igen.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.