lørdag den 31. oktober 2009

Som vor far lavede den ...

I dag skal der mest af alt hygges. Min mor kommer på besøg, jeg henter hende på stationen direkte efter rallytræning med den sorte hundetøs. Vi har planer om at lave osse buco - jeg har kød fra den økologiske - og opskriften er min fars. Jeg husker stadig den fantastiske osse buco min far lavede. Min far var kok - ikke af profession men af hjertet! Han var en kreativ mand, som forstod at trylle med ingredienser og opskriften ja, den var jo bare udgangspunktet. I dag vil jeg forsøge at trylle lidt også og lave en osse buco der smager som fars. Min far døde i 1995 og de sidste uger har jeg tænkt meget på ham. Savnet ham og haft lyst til at snakke med ham. Der er nogle ting, som jeg gerne ville diskutere med ham. Fortælle. Høre hans mening om. Men jeg ved jo, at han lytter et sted deroppe og på sin måde svarer mig.
Tænk hvis han læser min blog. Hører hvad jeg skriver. Det er en god tanke.
Det er lyst derude nu. Hundene venter på deres mad og vaskemaskinen kører sin første tur. Stearinlys og morgenkaffe. En vis mathed. Kunne bare sidde her i timevis og summe. Men formiddagen bliver aktiv, for den sorte hundetøs og jeg skal jo til rally (ja lørdag denne gang!) og så mor på stationen og lidt indkøb til fars osse buco.
Chokoladen smagte godt Sidse! Meget pikant med ingefær, smeltede på tungen. Uhmmm.

1 kommentar:

  1. Sjovt nok, er du inde i en fase af dit liv, hvor dine samlede erfaringer presser sig på, og du kommer i tanke om ting og episoder, der er en del af din erfarings bank. Det mærkelige er, at vi er mange, fordi vi ligger i nogenlunde samme alder. Vi reflekterer bagud og prøver at komme overens med hændelser, samt prøver at leve med savn.
    Hyggeligt, du må endelig hilsen din mor.

    SvarSlet

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.