fredag den 23. oktober 2009

Planer

Jeg synes egentlig ikke, at jeg har så meget på hjerte denne fredag morgen, hvor efterårsvinden hyler en hymne eller hvad det nu er for en sang, efteråret synger. Det er blæsende mørkt og en smule råt denne morgen. Fredag og udsigt til weekend. Lige en arbejdsdag, gøremål og så ind i weekendens tæppe af frihed. Jeg har dog allerede planer for det meste af weekenden og lur mig, om vi ikke igen skal tidligt op i morgen. Vi skal være i Haslev kl. 9 i morgen tidlig og se på en gammel spisestue. Den står nu opmagasineret og vi skal mødes med hende (kærestens tante), som gerne vil forære os den gamle spisestue til huset, det nye, gamle, kommende og forhåbentligt snarlige hus. Vores fælles hjem. Det lyder spændende, for vi vil jo gerne fylde huset med nyt og gammelt. Noget der passer til stedet og som har sjæl. Inden da skal hundetøserne jo luftes m.m. - og kl. 13 skal vi til fødselsdagsfrokost hos kærestens far, som fylder mange år.
Nå, det var lørdag. Søndag, rally med den sorte hundepige, og så kommer den gule hundepige, skilsmissehunden, tilbage til os. Det er altid dejligt. Så skal hun og jeg ud og inspicere. Hun skal se sig omkring og læse den lokale avis, blive opdateret på, hvad der er sket, mens hun var i byen.
Lige nu, kaffe, knækbrød og hunde, der er lidt vilde. Utålmodige. Ligesom vinden derude. Ligesom vinteren, der presser sig på med spidse albuer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.