mandag den 19. oktober 2009

Morgenfrisk en mandag

Er der noget som mandag morgener? En hel ny arbejdsuge begynder her. Alt kan ske. En uge fyldt med udfordringer og opfordringer. Måske. Lige nu tvivler jeg meget på mit job. Om det kan holde min gejst oppe ... Nu har jeg været dér i 1 1/2 år i et miljø, som er så meget anderledes end det, jeg har været vant til mine tidligere jobs i København. Her midt på Sjælland er det faktisk noget andet. Et familieforetagende. Medarbejdere, som har været ansat siden ruder konge. Næsten. De fleste ... på nær mig selv og et par andre. Alle er søde. Alle passer sit. Ja nemlig, alle passer sit. Man har sit arbejde og så er det udenoms. Det, som man har gjort ... længe. Dér, hvor man har boet ...længe. Det er der jo ikke noget galt i. Det er jo bare mig, som må siges at være en temmelig rastløs sjæl når det kommer til stykket. For ellers ville jeg jo ikke allerede nu begyndte at "tvivle". Vel?
Faktisk har jeg været glad for det indtil nu. Og det er jeg på en måde stadig, hvis jeg altså er meget bevidst om at fokusere på det gode i jobbet. Jeg har mulighed for at lære nogle marketingrelaterede ting, som jeg ikke har beskæftiget mig med før. Jeg lærer om hjemmesider, om Google Ads, jeg skal på billedbehandlingskursus.
Og nu bor jeg jo altså her på Midtsjælland! Det er fint at være en del af miljøet. Bortset fra, at jeg ikke rigtig føler mig som en virkelig del af det. Jeg er en bybo.
Se det var nogle anderledes morgentanker! Jeg kunne også fortælle om mørket, om regnen derude. Jeg har gået med hundene og jeg drikker kaffe og spiser nu endnu en god hjemmelavet marmelade - blommemarmelade. Den er også meget velkomponeret!
Nu skal jeg videre ud i dagen. Videre med mine gøremål og det job, jeg har valgt. Lige nu vælger jeg at fokusere på det, jeg lærer. Lige nu er jeg her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.