tirsdag den 20. oktober 2009

Morgenstund har guld i mund

Hundene er glade og friske lige fra morgenstunden. Når jeg står op og kommer ned af trappen, bliver jeg mødt af en begejstret velkomstkomite. Der er ingen sure miner af levn fra i går. Der er ingen bebrejdelser, fordi jeg skal køre afsted på job lidt senere og de skal være alene i mange timer. Der er kun en ren og umiddelbar glæde. Tænk at kunne være så glad lige fra morgenstunden. Ikke bare engang i mellem - men altid. De herlige hundetøser med logrende haler og forventningsfulde blikke, bølgende bagdele (de er labradors!) ... de er noget af det allervigtigste i mit liv. Simpelthen!
Lige nu ligger de på køkkengulvet og venter på et tegn: Tegn på mad. I mens drikker jeg min morgenkaffe og lader fingrene danse den første dans på tastaturet. Mørket er dybt og vinteren venter derude et sted. Ganske tæt på. Tættere end i går. Men det er ikke koldt her til morgen.
Arbejdsdagen byder bl.a. på redaktionsmøde om vores nyhedsbrev og så det ugentlige marketingmøde. Resten er en overraskelse. Telefoner og samtaler. Korte og længere. Morgenstund har guld i mund, og guld betyder glæde. Og glædelig er hver en dag, som leves til guds velbehag ... om end man måtte græde ???? Den kan jeg da lige huske fra ... morgensang. Folkeskolen. Længe længe siden. Eller kan jeg?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.