søndag den 25. oktober 2009

Forgæves

Afsted det gik til rallytræning. 75 km har vi kørt (ud og hjem), hunden og jeg. Glædede os ... hundetøsen bagi fuld af forventning og jeg havde en god følelse indeni, fordi jeg trodsede regn, vind og vejr og var på vej til rally-træning. Vi ankom til træningspladsen 40 minutter efter, vi var kørt hjemmefra. Der var bare ikke et øje. Træneren plejer altid at være der før os andre for at gøre banen klar. Men der var bare tomt og trist og tomrum. Jeg ventede lidt, så kom der en anden deltager. Som ... måtte vi konstatere ... også var kørt forgæves. For der kom ingen træner. Der kom ikke andre.
Vi har ikke fået besked om aflysning og jeg kunne ikke få fat på træneren på telefonen. Så vi sludrede i fem minutter i det trøstesløse vejr og så gik turen tilbage, hjem igen ... forgæves. Alligevel nød jeg faktisk turen lidt. Kørte afsted til lyden af Randi Laubeks seneste melodier. Fik nogle ting på plads i hovedet, tror jeg nok.
På vej hjem standsede jeg ved Irma, som altid har søndagsåbent. Synes jeg havde fortjent lidt godt som "plaster på såret". Godt med en god undskyldning! Så jeg har købt Kusmi te Anastasia og Petits Trésors med æble/kanel. Inden længe vender den gule hundetøs jo hjem og min ex og hans kone plejer altid at få en kop te/kaffe, inden de kører videre. Så kan jeg byde på lidt ekstra lækkert. Det har vi vist alle fortjent denne søndag. Om vi har været ude og køre i regnvejr ... forgæves eller ej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.