søndag den 11. oktober 2009

Efterårsgryde

Det, der oprindeligt var tænkt som gullash, er nu blevet til efterårsgryde. Jeg har komponeret og improviseret med det dér øko-kød, som ikke var helt klart til at folde sig ud i går. Det er det i dag! Det har simret i snart et par timer og det dufter eventyrligt fristende fra komfuret, hvor det stadig står og gør sig klar. Gulerødder har sluttet sig til, en squash og peberfrugt og meget snart springer efterårschampignon i baljen. Vil gøre en forskel. Absolut. Forventningen er stor. Duften er simpelthen så intens at tænderne løber i vand. Sulten ovenpå en forholdsvis aktiv dag. Formiddag med rallytræning. Den sorte hundetøs i løbetid gjorde det godt. Sol og regn. Dejlig gåtur over markerne med både den sorte og brune hundetøs og kæresten. Kaffe og så den sorte gryde på komfuret. Fyldt med gode ting og sager af den spiselige slags. Forkølelsen er på retur. Lidt mat måske ... men på den gode måde. Klar til arbejde i morgen tidlig og en kort efterårsferieuge, for fredag har jeg fri. Vi har fri (!) og turen går til Sverige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.