mandag den 12. oktober 2009

Det blæser koldt

Det blæser koldt denne morgen. Vinden gik gennem overtøjet og lagde sig som en iskold dyne om min krop, da jeg gik tur med hundene. Jeg skal vist til at finde vinterjakken frem, den jeg bruger, når jeg skal være hundepraktisk. Prøver altid at udskyde det øjeblik, for når jeg tager den jakke på er det i erkendelse af, at vinteren er kommet. Oktober, november, december ... og så de lange!!!
Synes stadig jeg er lidt snottet her til morgen, men bestemt ikke nok til overhovedet at overveje at blive hjemme fra arbejde. Min kollega har efterårsferie, hende jeg koordinerer "at have fri" med - så jeg har skansen up-front. Så mon ikke der bliver lidt mere salg end marketing de første dage denne uge? Ja, lad os da håbe, at der bliver salg! Det trænger vi til ... krisen kradser også hos os, men vi har nogle håbefulde projekter kørende, så det lysner er jeg sikker på. Tror på det!
Hundene er lidt urolige her til morgen. Den brune hundetøs er provokeret af den sorte, som jo er i løbetid - det har helt sikkert noget med det at gøre. Der bliver spillet op og snuset. Der er vist ikke så meget mere at sige denne morgen, hvor vinden tuder derude i mørket og dagen stadig synes langt væk. Ikke desto mindre sidder jeg her med min kaffekop. Et kig på uret på væggen fortæller mig, at dagen faktisk er i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ordet er dit! Og jeg bliver så glad, hvis du skriver i gæstebogen og efterlader en lille hilsen.